Smartwatch DZ09 Bluetooth cu SIM Rose Gold

125 RON
1 / 3

Smartwatch DZ09 Bluetooth cu SIM Rose Gold,

125 RON
Caracteristici
Pentru dama Smartwatch Marca alta marca Nou
Descriere
curea visinie, compatibil Android & iOS**DZ09 este un ceas inteligent cu cartela SIM si functie telefon (2G, preluare apeluri, jurnal de apeluri, handsfree, apeluri prin Bluetooth). El are un design modern, 3 seturi de afisare a ceasului, un display LCD de 1,54", carcasa metalica si bratara confectionata din silicon (anti-alunecare), fiind un adevarat obiect exclusivist.
**Puteti apela sau raspunde la apelurile venite pe telefon, puteti primi sau trimite SMS-uri direct de pe ceas sau puteti asculta muzica din telefon, puteti filma sau face fotografii (puteti controla camera foto a telefonului, asigurandu-va dinainte ca aceasta este deschisa). Camera foto are o rezolutie de 0,3MP.
**Ceasul se sincronizeaza cu telefonul si agenda acestuia prin Bluetooth (v.3.0).
**DZ09 are procesor Single Core de 533MHz, microfon si difuzor incorporate, functie de pedometru (numar de pasi / calorii consumate), cronometru, ceas desteptator, monitorizare somn si functie anti-pierdere bidirectionala (anti lost / find phone), calendar, calculator, avertizor sedentarism.
**Bateria Lithium polymer are o capacitate de 380mAh care asigura un timp de convorbire de pana la 3 ore.
**Ceasul SmartWatch cu Display Touchscreen se conecteaza la toate dispozitivele mobile Android / iOS precum SAMSUNG, Apple, HTC, SONY, Huawei, LG precum si alte dispozitive care suporta Bluetooth. Poate fi utilizat ca telefon mobil independent datorita slotului microSIM fara conectarea la un smartphone.
Vezi mai multe detalii si cumpara
252 vizualizari Bucuresti 05 Apr 10:35