Small Academy - Cursuri interactive de tehnologie

Vezi pagina: Small Academy
Sector 1, 10 sep, 11:10

Descriere anunt

Small Academy - Cursuri interactive de tehnologie

Small Academy este un hub de educatie iSTEAM, unde inovatia, stiinta, tehnologia, inginerie, arta si matematica se imbina sub forma unor activitati, proiecte si experiente de invatare practice si distractive pentru copii intre 5 si 14 ani.

Misiunea noastra este sa imbogatim viata copiilor prin tehnologie si o educatie experientiala, centrata pe copii. Ne dorim ca cei mici sa aiba parte de activitati hands-on dincolo de carti si teorie, sa experimenteze, sa creeze inventii si sa inteleaga lumea din jurul lor, cu ajutorul celor mai noi gadget-uri.

Detalii suplimentare

Obiectivul nostru este sa ii pregatim pe copii pentru profesiile viitorului, unde abilitatile digitale vor fi de nelipsit.

Fie ca au loc la sediile scolilor, gradinitelor sau la sediul nostru, cursurile noastre de STEAM, robotica si programare se adreseaza copiilor intre 5 si 14 ani, in grupe si activitati diferite, in functie de varsta copilului. Punem accent pe invatare experientiala, care dezvolta noi abilitati si ii invata pe copii cum sa devina utilizatori inteligenti de tehnologie.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!