Similimum - Cabinet medical Fundatia de homeopatie

...

Similimum - Cabinet medical Fundatia de homeopatie

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Consultatii si tratamente homeopatice. In cadrul fundatiei exista un cabinet de consultatii in care lucreaza medici cu experienta. De-a lungul anilor de activitate peste 10.000 de pacienti au beneficiat de tratament homeopatic pentru variate afectiuni acute sau cronice.
Detalii suplimentare
In plus, absolventi ai cursurilor de homeopatie au posibilitatea sa asiste la consultatii, sa consulte cartile din biblioteca fundatiei, sa participe la intalnirile organizate la cabinet.

Medicii fundatiei au fost implicati, inca inainte de infiintarea fundatiei, intr-un proiect caritabil de tratament homeopatic gratuit in diferite orfelinate din Bucuresti, proiect care s-a desfasutat pe o perioada de aproape 15 ani. La cabinet sunt tratati si pacienti care se confrunta cu dificultati financiare. Deasemenea, medicii fundatiei au participat activ la organizarea si sustinerea unui al doilea curs de homeopatie clasica organizat de "Colegiul de Homeopatie Clasica din Londra" ("London College of Classical Homoeopathy" - LCCH), ei insisi fiind absolventi ai primului curs. O parte din ei sunt lectori avizati care predau la cursurile organizate de Societatea Romana de Homeopatie, acreditata sa organizeze astfel de cursuri.
521 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 15:25