3.673 €

Silence S02 LS si LS Delivery - Scutere Electrice

Vezi pagina: Silence Romania
  • Scuter
  • An 2021
  • Rulaj 0 km
Sector 6, 08 apr, 04:45

Descriere anunt

Silence S02 LS si LS Delivery - Scutere Electrice

SO2 LS si LS Delivery sunt deja pe strazile multor orase europene si fac fata cu succes sarcinilor pentru care a fost proiectate. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul nostru.

silenceromania.com

Detalii suplimentare

Datorita faptului ca este electric, scuterul este mai sigur: fara zgomot, vibratii sau stres cauzat de consumul de combustibil. Acest model ofera un nivel ridicat de manevrabilitate si stabilitate datorita centrului sau de greutate redus, precum si franarii eficiente pe distante scurte.

Silence S02 LS (Low Speed) combina avantajele conducerii urbane cu performanta incarcarii electrice. Agil, usor si puternic, modelul cu viteza redusa este conceput pentru noua mobilitate a oraselor. Scuterul electric are un scaun confortabil pentru doi pasageri, prinde 45 km/h si are o greutate fara baterie de 89 kg.

Sunt doua tipuri de mod de condus si marsarier. Silence S02 LS ofera un mod sigur si distractiv de a va plimba prin oras. Selectorul modului de conducere si treapta de mers inapoi permit o manevrabilitate excelenta si economii mari in ceea ce priveste consumul.

Silence S02 LS vine cu doua optiuni de baterie:

baterie Li-Ion 2 kWh ofera o autonomie de 52 km (pret scuter cu aceasta varianta de baterie – 3.673 €, fara TVA)

baterie Li-Ion 5,6 kWh ofera o autonomie de pana la 149 km (pret scuter cu aceasta varianta de baterie – 4.855 €, fara TVA)

Acest model are, la fel ca la toate scuterele Silence, un sistem practic de incarcare, ce poate fi folosit chiar si acasa, fara sisteme aditionale. Acest lucru e posibil deoarcere bateria este detasabila si poate fi transportata usor cu un carucior. Pur si simplu se pune bateria la incarcat la orice priza.

Bateria este incorporata in zona anterioara rotii din spate.

Silence S02 LS este echipat cu un motor de putere 1,5kW. Pozitionat in roata din spate, motorul electric este suficient de puternic incat sa ii confere o viteza de rulaj de 45 km/h. Scuterul nu polueaza, nu produce zgomot si este fiabil pentru zonele cu trafic intens.

Sistemul de franare combinat (CBS) asigura o deplasare fara riscuri, iar franarea regenerativa aduce un plus scuterului electric prin folosirea unei parti din energia de franare la incarcarea bateriei.

Alte modele: Silence S01, Silence S02 HS, Silence S02 HS Delivery, Silence S02 LS Delivery, Silence S03

Pentru mai multe detalii intrati aici:

Website: silenceromania.com

Facebook: fb.com/scutere.silence

Instagram: instagram.com/silenceromania

Telefon: +40 746 123 122

* preturile nu contin TVA