Side by Side mpm 434-SBF-04, Inox, A+

3.766 RON
1 / 4

Side by Side mpm 434-SBF-04, Inox, A+,

3.766 RON
Caracteristici
Frigidere Frigider Alta marca Nou
Descriere
401 l , No-Frost. Economisiti bani si aveti grija de mediu
Un frigider este unul dintre putinele aparate electrocasnice care functioneaza practic tot timpul, motiv pentru care cererea lor de energie electrica are un impact atat de mare asupra facturilor de energie electrica. Acest model de frigider este economisitor de energie - functioneaza in clasa energetica A + , ceea ce va permite sa reduceti costurile de energie electrica in comparatie cu frigiderele din clase energetice mai mici.

Dezgheata frigiderul fara a indeparta totul
Datorita sistemului automat de decongelare a frigiderului, inghetul si gheata nu se acumuleaza pe pereti. Un sistem special programat usureaza utilizarea frigiderului si va permite sa evitati decongelarea manuala care consuma timp si neplacut. De asemenea, evita situatiile in care produsele scoase in timpul dezghetarii se descompun.

Lasa-ti produsele sa simta o briza proaspata
Frigiderul este echipat cu un sistem de circulatie fortata a aerului, datorita caruia conditiile din intregul compartiment al frigiderului sunt aceleasi. Aerul este racit mai bine si mai uniform, iar aranjarea produselor in frigider poate fi mult mai relaxata. Uitati de mancarea racita inegal si de problemele legate de umiditatea. Circulatia fortata a aerului elimina aceste probleme si face functionarea frigiderului si mai eficienta.

O camera pentru sarcini speciale
Depozitati carnea proaspata, pestele sau alte produse alimentare care necesita mai multa racire intr-un compartiment special de temperatura joasa gasit in acest model de frigider. Aceasta camera va asigura temperatura optima, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la prospetimea produselor pastrate in ea.

Nu mai exista gheata deranjanta si inghet peste frigider
Frigiderul este echipat cu sistemul dovedit No Frost, care reduce acumularea de inghet si gheata pe peretii dispozitivului. Acest lucru va scuteste de la nevoia de a dezgheta frecvent frigiderul sau de a elimina acumularea de inghet. De asemenea, sistemul No Frost imbunatateste eficienta energetica a dispozitivului, intrucat depozitele de inghet si gheata afecteaza negativ consumul de energie al frigiderului.

Atmosfera arctica in bucataria ta
Frigiderul este echipat cu un congelator practic si functional. Clasa sa de inghet este de patru stele, datorita careia este posibil sa obtinem temperaturi de inghetare pana la -24 ° C. Produsele congelate in acest fel pot fi pastrate mai mult de un an. Prin urmare, clasa de congelare are un impact esential asupra confortului utilizarii congelatorului in frigider. Cu cat este mai mare, cu atat posibilitatile sunt mai largi.

Lasa frigiderul sa scape de gheata de unul singur
Uitati ca trebuie sa dezghetati congelatorul de mana. Acest dispozitiv utilizeaza un sistem automat pentru dezghetarea congelatorului, datorita caruia dispozitivul nu acumuleaza gheata si inghet, iar alimentele congelate individuale nu se lipesc unul de celalalt. Sistemul automat de decongelare faciliteaza in mod semnificativ intretinerea si utilizarea frigiderului si il face sa functioneze mult mai eficient din cauza lipsei de gheata acumulata in congelator.

Frigider-congelatorul MPM-434-SBF-04 este in primul rand functionalitate. Pe panoul de control exista o optiune de a alege setarile in functie de nevoile dvs.

Modul ECO: In acest mod, frigiderul functioneaza cu cel mai mic consum de energie, mentinand o temperatura de 5 ° C in frigider si -18 ° C in congelator.
Modul VACANTA: Aceasta functie va permite sa economisiti energie daca nu utilizati sectiunea de racire mult timp. Cand selectati functia HOLIDAY, temperatura din congelator nu se modifica, in timp ce optiunea de racire este oprita.
Mod SUPER: Pentru a ingheta rapid produsele, selectati modul SUPER, ceea ce va permite reducerea temperaturii din congelator. Se mentine timp de 50 de ore si se opreste automat. In plus, panoul de control va permite sa setati independent temperatura in frigider si congelator. Blocarea panoului de control previne modificari accidentale la setari.
Fara functie de inghet functioneaza in sectiunea frigorifica si compartimentul congelator. Sistemul condenseaza automat inghetul in apa, care se asaza intotdeauna pe peretii interiori ai frigiderului sau congelatorului. Gheata este evacuata afara, datorita careia dispozitivul functioneaza mai eficient, iar mancarea nu este acoperita cu un strat de gheata. Frigiderul nu necesita decongelare si este mai usor de pastrat.
Camera speciala de umiditate si camera de prospetime: camera de prospetime este folosita pentru a pastra produsele alimentare netratate, gata pentru prelucrarea ulterioara. In interiorul camerei, temperatura poate fi de cel putin 0C, datorita careia puteti depozita carne cruda sau peste in ea mult mai mult timp, fara a fi nevoie sa inghetati si sa dezghetati. Camera are o functie de control al temperaturii Chiller & Crisper in intervalul de la 0 la 5 C.
Vezi mai multe detalii si cumpara
22 vizualizari Bistrita Nasaud, Bistrita, 07 Mai; 19:35