Sfinx Production- Fotograf, videograf de nunta

Sfinx Production- Fotograf, videograf de nunta

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Suntem un cuplu format din sot si sotie din Bucuresti ce dragostea pentru oameni si frumos ne-a adus impreuna. Iubim nuntile si punem pasiune in tot ce facem. Stilul nostru este unul unic, in care surprindem momentele asa cum sunt si fiecare eveniment este personalizat dupa fiecare cuplu in parte.
Capturam ceea ce este cel mai important: dragostea dintre doi oameni si emotii de-a lungul zilei.
Detalii suplimentare
Asteptam cu nerabdare fiecare nunta si ne bucuram mai mult cu cat ziua se apropie. Ne plac povestile emotionale pe care le putem transpune prin fotografiile si filmele noastre.
Stilul meu este un amestec unic intre fotojurnalism si fotografia de arta fina. Ce inseamna asta? Inseamna ca in cea mai mare parte a zilei voi documenta evenimentele, frumusetea si emotiile zilei voastre, pe masura ce se vor desface. La o nunta imi place sa fiu mai discret, oferind cuplului spatiul pentru a se relaxa si a fi ei insisi – acest lucru imi permite sa surprind momentele naturale si pline de emotii. Combin acest lucru cu  fotografia de arta pentru a detalia nunta ta, precum si cu cateva portrete relaxate, cu un efort cat mai mic din partea mirilor. Cu aceasta combinatie am scopul de a crea o colectie de imagini naturale frumoase pe care sa le puteti pastra ca amintire toata viata, si sa retraiti emotiile ori de cate ori va ve-ti uita la ele.
167 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:01