Sfat Avocat - Birou avocatura

Sfat Avocat - Birou avocatura

Caracteristici
Categorie Avocati Drept civil Drept comercial Drept fiscal Drept penal Dreptul muncii
Descriere
Cabinet de avocatura din Bucuresti ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare, atat clientilor nationali, cat si celor internationali, din fiecare domeniu de afaceri. Intreaga experienta a avocatiilor nostri reprezinta cea mai valoroasa resursa, facand diferenta intre o intentie buna si un cabinet de avocatura de success.
Detalii suplimentare
Experienta atitudinea proactiva si receptiva, precum si motivatia puternica, sunt perfect reflectate in angajamentul echipei de a obtine prin solutiile juridice oferite satisfactia clientilor si excelenta in activitate.
Printre clientii nostri se numara companii infiintate in Romania precum si cele care vin din straintate iar gama de clienti variaza de la corporatii multinationale la antreprenori individuali.
Activitate Ne concentram pe  pe oferirea de servicii de consultanta si asistenta juridica la standarde profesionale in domeniile dreptului comercial, inclusiv recuperari de creante, dreptului muncii, dreptului civil, dreptului penal, dreptului proprietatii intelectuale si de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice ale statului roman.
36 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Jul, 16:20