Set mobilier gradina gri Keter Salemo

1.786 RON
1 / 3

Set mobilier gradina gri Keter Salemo

1.786 RON
Caracteristici
Mobilier gradina, terasa
Descriere
Setul mobilier gradina Keter Salemo de culoare gri este o solutie universala pentru gradina sau terasa, fiind potrivit pentru petrecerile in aer liber cat si pentru relaxare.
Mobilierul de gradina Salemo are un design atractiv, modern, sub forma de impletitura de ratan.
Setul mobilier pentru gradina Keter Salemo este compus din doua fotolii, o canapea pentru trei persoane si o masuta dreptunghiulara.
Setul mobilier gradina Keter Salemo gri este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit, cu suprafata usor rotunjita.
Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zapada.
Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.
Se poate curata cu o laveta moale si cu apa calduta.
Mobilierul este usor de asamblat, include 4 perne 54/50 cm, grosime 6 cm, are un design deosebit, datorita impletiturii cu aspect de ratan natural si este fabricat din polipropilena, rezistent la raze UV si intemperii, care nu putrezeste si nu se decoloreaza.
Produsele comandate se pot livra prin curier, in locatia precizata de dvs.
Montarea produsului nu este inclusa in pret, primiti instructiunile si accesoriile necesare (dupa caz, suruburi si chei speciale) in pachet.
Detalii produs
Fotoliu x 2 buc: 74 x 67 x 76 cm
Canapea: 182 x 67 x 76 cm
Masa: 76 x 56 x 42 cm
Greutate: 35 kg
Vezi mai multe detalii si cumpara
134 vizualizari Bucuresti 09 Sep, 19:40