Set de mobilier pentru dormitor Brianne

4.512 RON

Set de mobilier pentru dormitor Brianne,

4.512 RON
Caracteristici
Destinatie Dormitor Mobilier complet Nou
Descriere
6 piese, MDF, maro. Mobilierul pentru tineri Brianne este o alegere excelenta pentru a crea locul perfect pentru un adolescent. Culorile neconventionale se armonizeaza perfect cu formele simple, oferind camerei un design modern si original. Mobilierul pentru tineri Brianne este fabricat din materiale sigure de inalta calitate, rezistente la zgarieturi, asigurand in acelasi timp durabilitatea si siguranta utilizarii. Datorita acestei solutii, mobilierul este perfect si pentru o camera pentru copii.

Setul de mobilier pentru tineri Brianne include un birou ergonomic, datorita caruia un adolescent nu numai ca isi poate face temele, dar si poate depozita accesoriile scolare necesare. Setul include, de asemenea, o biblioteca unde puteti stoca, printre altele caiete, carti sau gadgeturile preferate ale copilului dvs., precum si un sifonier spatios cu rafturi care va gazdui o cantitate mare de piese vestimentare. Colectia este completata de un pat cu un spatiu de depozitare pentru lenjerie de pat cu o tablie tapitata si 2 etajere suspendate.

Colectia de mobilier este realizata din tabla laminata de 16 mm, iar marginile mobilierului sunt finisate cu un furnir din PVC rezistent la utilizarea de zi cu zi.

Detalii:

Include: 1 pat, 1 birou, 1 sifonier, 1 biblioteca, 2 etajere

Pat: 90cm H x 94cm W x 205cm L
Dulap pentru haine: 52cm D x 200cm H x 90cm W
Capacitatea greutatii patului: 77 kg
Biblioteca: 200 x 60 x 40 cm
Culoare: Stejar auriu
Material: Lemn fabricat, MDF
Pat: da
Dimensiunea patului: 90 x 200 cm
Sistem de lamele inclus: Nu
Saltea inclusa: Nu
Dulap inclus: da
Numarul sinelor suspendate: 1
Numarul usilor dulapului inclus: 2
Rafturi interioare pentru dulapuri incluse: da

Vezi mai multe detalii si cumpara
34 vizualizari Neamt, Borca, 20 Mai. '24 (15:10)