Set de constructie magnetic Geomag Panels 50 piese

106 RON
1 / 3

Set de constructie magnetic Geomag Panels 50 piese

106 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Seturi constructie Nou
Descriere
Setul de constructii magnetice Geomag Panels 50 cu o multime de platforme in nunante de portocaliu si rosu, contine toate piesele magnetice de care ai nevoie pentru a crea structuri minunate si modele fantastice. Indiferent de forma sau de functia structurilor create, imaginatia ta va va fi rasplatita!

Caracteristici:

Geomag Panels este linia de produse Geomag in care tijele magnetice si sferele de otel se combina cu panouri in culori luminoase si transparente pentru a da mai multa rigiditate, culoare si farmec constructiilor magnetice.
Setul contine 50 de piese: 16 betisoare magnetice (galben), 14 bile de metal, 8 platforme dreptunghiulare (rosu), 10 platforme triunghiulare (portocaliu), 2 platforme pentagonala (mov), care iti vor permite sa conectezi si sa construiesti creatii minunate. Acest set se poate combina si cu celelalte seturi Geomag.
Fa o forma geometrica, un pod cu o arhitectura deosebita, o cladire, o stea decorativa sau ceva nedefinit! Alegerea este doar a ta!
Incepe prin a construi forme simple, pentru ca mai apoi sa exploatezi potentialul incredibil a magnetismului in structuri tot mai complexe. Pe partea din spate a cutiei vei gasi cateva exemple de constructii care pot fi reproduse.

Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.


Varsta recomandata: 5 ani +

Abilitati dezvoltate: Creativitatea

Numar piese: 50

Colectie: Geomag Panels
Vezi mai multe detalii si cumpara
263 vizualizari Vaslui, Vaslui, 12 Apr 15:25