Set de brodat in cruciulita Anchor by Dee

92 RON
1 / 3

Set de brodat in cruciulita Anchor by Dee

92 RON
Caracteristici
Articole textile Altele
Descriere
Hardwicke -Vita de vie. Frunze de vita de vie si fluturi imaginati de Dee Hardwicke , alaturi de flori somptuoase in nuante de rosu bogat si vesel. Setul perfect pentru iubitorii de broderie cu un rezultat final exceptional garantat. Se combina frumos cu Trandafir de gradina (DEE100) si Floare de Clematis (DEE101).

Gama de gradini interioare a seturilor de broderie Anchor reprezinta modele uimitoare, bazate pe picturi de acuarela originale ale artistei Dee Hardwicke. Aceste frumoase seturi de broderie inspirate de flora din rural si de gradinile casutelor reprezinta proiectul perfect pentru cei care doresc sa-si exploreze creativitatea in cusatura in cruciulita in timp ce creeaza o piesa superb finisata pentru a aduce stilul gradinii rurale in propria casa!

Acest set de broderie include:
Anchor Mouline, fire de bumbac 100% in nuantele necesare.
Panza Aida, 100% bumbac, Nr 14 (corespunde la 5,4 cusaturi pe 1 cm - 0,4 in), care masoara 22 x 30 cm (8,6 x 11,8 in).
Un ac Milward.
Diagrama detaliata despre broderia in cruciulita.
Instructiuni pas cu pas despre modalitatea de lucru pentru proiect.

Toate seturile Anchor Essentials sunt destinate artizanilor intermediari spre avansati care doresc sa creeze proiecte de broderie uimitoare si sa obtina rezultate de inalta calitate. Colectia prezinta o gama larga de modele si stiluri populare si acopera toate tehnicile majore de broderie, astfel ca exista ceva care sa se potriveasca tuturor!
Vezi mai multe detalii si cumpara
94 vizualizari Bucuresti 20 Sep, 19:10