Set de blocuri de constructie din lemn - castel

155 RON

Set de blocuri de constructie din lemn - castel

155 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Seturi constructie Nou
Descriere
Plan Toys Construieste-ti propria fortareata cu acest set de blocuri de constructie Plan Toys cu tematica de castel. Turle, ziduri, arcade si cavaler cu cal; toate sunt incluse in distractie.

Pregateste-te de lupta cu acest set de 35 piese.

De peste 30 de ani, Plan Toys realizeaza jucarii educationale iconice, care ii aduc pe copii mai aproape de natura si le inspira jocuri imaginative creative. Micutele maini adora sa se joace cu jucariile Plan Toys, care sunt eco, durabile si de inalta calitate.

Plan Toys fabrica jucariile in mod etic in Thailanda din arbori de cauciuc care nu mai produc latex, folosesc lipici non-formaldehida (pe care Plan Toys il fac singuri), pigmenti de culoare organica si vopsea pe baza de apa.

Pe langa faptul ca fabrica jucarii din lemn masiv FSC, multe produse sunt fabricate din Planwood - un material eco ingenios fabricat prin compostarea rumegusului produs in fabrica de jucarii Plan Toys, astfel incat nimic nu se pierde.

Toate jucariile sunt ambalate in ambalaje ne-toxice reciclate, pe care le poti pune direct in cosul de reciclare.Varsta recomandata: 3 ani+

Materiale folosite: lemn de cauciuc, culori pe baza de apa, non-toxice

Producator: Plan Toys
Vezi mai multe detalii si cumpara
103 vizualizari Timis, Timisoara, 09 Sep, 16:25
Video