448,80 Lei

Set cadou Guinot Conffret Longue Vie

Vezi pagina: Top Line Shop
  • Cosmetice dama
  • Ingrijire ten
Bucuresti, 02 apr, 14:00

Descriere anunt

Set cadou Guinot Conffret Longue Vie

Set compus din crema si serul tratament Guinot Longue Vie, formula care mentine tineretea celulelor prin stimularea energiei acestora. - Guinot Longue Vie 50ml - Crema de longevitate celulara cu 56 de ingredienti activi; REZULTATE: Efect de intinerire; Furnizeaza energie si revitalizeaza pielea; Reda tenului aspectul tanar; Restabileste vitalitatea caracteristica tenului tanar - Guinot Longue Vie Serum 10 ml- O „Perfuzie de tinerete” chiar in inima celulelor. REZULTATE: Activeaza functiile vitale pentru un aspect intinerit al pielii, gratie celor 56 de activi ai Mediului Celular de Viata. - „Perfuzeaza” activatori de tinerete si stimuleaza functiile vitale. - Recreeaza elasticitatea tenului tanar".

Crema se aplica pe pielea curata, dupa demachiere, pe fata, gat si decolteu, dimineata si/sau seara, cu miscari usoare de masaj, evitand conturul ochilor si al buzelor. Serul se aplica pe pielea curata, dupa demachiere, dimineata si/sau seara, cu miscari usoare de masaj. Evitati contactul cu ochii.

*Fotografiile produselor au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachet. Atat descrierile cat si fotografiile produselor, pot contine erori de operare.