Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Servicii profesionale de Imigrari cetateni straini

Servicii profesionale de Imigrari cetateni straini

Caracteristici
Categorie Acte, infiintari firme, autorizatii
Descriere
Va oferim Asistenta specializata in vederea obtinerii documentelor necesare in functie de serviciul ales. Activam in toata tara.
Serviciile de imigrare includ:
* Aviz de munca
* Permis de sedere in scop de munca
* Viza de lunga sedere in scop de munca
* Viza de afaceri
* Viza de turist
* Detasari
* Invitatii de scurta sedere in scop de: vizita, afaceri, turism
* Permis de sedere permanenta
* Reintregirea familiei pentru cetatenii UE si NON UE;
Detalii suplimentare
Venim in sprijinul antreprenorilor romani care si-au recrutat singuri candidatii sau vor sa reangajeze muncitori straini, cu servicii de intocmire documentatie, depunere si obtinere a Avizului de Munca de la Inspectoratul General pentru Imigrari.

Cum te putem ajuta?
1. Obtinerea documentelor necesare la dosar de la diferite institutii ale statului: AJOFM,Politie cat si de legalizarea actelor.
2. Intocmire Documentatie:In urma obtinerii documentelor de la institutiile statului, vom procesa restul documentelor necesare din care sa reiasa clar datele de identificare ale angajatorului, datele strainului pentru care se solicita Avizul de Angajare, codul COR si necesitatea angajarii acestuia.
3. Depunere Dosar la IGI:Intelegem lipsa de timp a antreprenorilor, de aceea noi ne ocupam de depunerea dosarelor la formatiunea teritoriala a Inspectoratului General pentru Imigrari in vederea obtinerii avizelor de munca
4. Ridicare Aviz de Munca: Inspectoratul General pentru Imigrari rezolva cererile pentru eliberarea avizului in 30 de zile de la inregistrare. In cazul unor verificari suplimentare, termenul poate fi prelungit cu maxim 15 zile.
2.460 vizualizari Constanta, Constanta, 01 Mar 17:15
Anunt inactiv