Servicii Contabilitate-Nicoleta Barascu Accounting Company

200 RON
1 / 4

Servicii Contabilitate-Nicoleta Barascu Accounting Company

200 RON
Caracteristici
Categorie Contabili Consultanta fiscala Evidenta contabila Resurse umane Servicii salarizare
Descriere
Servicii de contabilitate profesionale, oferite de experti contabili cu experienta , la un pret avantajos,negociat de comun acord, care sa reflecte calitatea,promptitudinea si acuratetea informatiilor puse la dispozitia dumneavoastra, cat si dorinta de a evolua reciproc in lumea afacerilor.
Detalii suplimentare
Nicoleta Barascu Accounting Company Srl,  se adreseaza in mod special clientilor din Bucuresti si Ilfov, prin oferirea unor servicii profesionale de contabilitate, servicii de consultanta financiara si fiscala,  servicii de consultanta in afaceri, expertiza contabila, etc.
Compania noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si a Camerei Consultantilor Fiscali (CCF), serviciile oferite de noi fiind optiunea ideala pentru orice companie care doreste servicii de contabilitate in Bucuresti.
Obiectivul principal este asigurarea unei relatii profesionale stranse cu clientii, ca o caracteristica de baza a metodei noastre de afaceri, in sensul ca echipa noastra trateaza profesionist fiecare client din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau problemelor acestuia, se preocupa sa fie la zi cu modificarile legislativ-fiscale.Serviciile de contabilitate oferite de noi sunt executate in conformitate cu normele legislative in vigoare si cuprind toate nevoile contabile pe care le are afacerea dumneavoastra!
Inregistram toate documentele pe care le genereaza activitatea dumneavoastra, consultandu-va in permanenta pentru o reflectare cat mai fidela a tuturor operatiunilor in contabilitate. Raspundem pentru situatiile intocmite si va transmitem toate datele de care aveti nevoie.
In acest sens ne dorim sa devenim partenerii dumneavoastra de afaceri, oferindu-va servicii profesionale de calitate, cu tarife negociate de comun acord, in functie de specificul si volumul de activitate al firmei
12 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23; 15:25