Servicii funerare complete

Servicii funerare complete

Descriere
Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor si situatiilor dumneavoastra pentru a va usura momentele delicate!Masini funerare autorizate,inclusiv de DSP.
Detalii suplimentare
Printre serviciile puse la dispozitie de “Ingeri Pierduti SRL” se numara: constatarea decesului, intocmirea actelor de deces, toaletarea si cosmetizarea decedatului.
Comercializam o gama larga de sicrie
Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux, medii, sociale si modele atipice. Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra in momentele cele mai grele ale vietii. Din respect fata de dumneavoastra si familie oferim produse si servicii de calitate superioara.
Dispunem de foarte multe modele de jerbe si coroane naturale, insa avem si un nou tip de aranjamente din trandafiri de sapun si criogenati!
Pentru ca ne dorim sa oferim servicii funerare complete, care sa includa toate elementele necesare situatiilor neprevazute, am pregatit pentru dumneavoastra o gama foarte diversificata de variante, astfel incat sa putem satisface toate gusturile si posibilitatile materiale. Organizarea unei inmormantari dupa pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificila si stresanta. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapa de aceste griji si sa puteti trece mai usor peste pierderea suferita.
18 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Iul 23 16:20