Service, reparatie si instalare centrale termice

Service, reparatie si instalare centrale termice

Caracteristici
Service
Descriere
Cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor termice si a reglementarilor ISCIR, suntem partenerul de incredere pentru cei care cauta servicii de curatare, montaj, reparatii si punere in functiune a centralelor termice.Misiunea noastra este sa oferim solutii eficiente si fiabile pentru sistemele de incalzire, contribuind astfel la confortul si siguranta locuintelor si afacerilor dumneavoastra. Cu o echipa de specialisti bine pregatiti si echipamente de ultima generatie, suntem dedicati sa ne asiguram ca instalatiile dumneavoastra termice functioneaza in conditii optime.Serviciile noastre cuprind:Curatare instalatii termice. Efectuam curatarea profesionista a instalatiilor termice, eliminand depunerile de reziduuri si asigurand astfel o functionare eficienta a sistemelor.

Montaj centrale termice. Oferim servicii de montaj de inalta calitate pentru centralele termice, asigurandu-ne ca acestea sunt instalate corect si in siguranta.

Reparatii centrale termice. Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici pentru a repara orice defectiune a centralei termice, asigurandu-se ca aceasta functioneaza la parametri optimi.

Punere in Functiune (PIF). Realizam punerea in functiune a centralelor termice in conformitate cu regulamentele ISCIR, garantand astfel ca acestea sunt pregatite pentru utilizare in siguranta.Ne mandrim cu servicii excelente si cu o echipa formata din personal atent selectionat. Clientul este intotdeauna pe primul loc, iar satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra principala.Contactati-ne astazi pentru a discuta cum putem sa va ajutam sa aveti o instalatie termica eficienta si fiabila.Serviciul de CALL-CENTER la 0756123030 este disponibil clientilor Romservice 24h / 24 , 7 zile / 7 , iar interventiile service sunt onorate in proportie de peste 70% in aceeasi zi sau in cel mult 24h.
Departament Comercial si tehnic
0743531709 / 0314055044

Programari montaj / service
0756123030 / 0314055044
5.427 vizualizari Bucuresti, Sector 5, azi, 12:00