Seoul - Restaurant cu specific coreean

Vezi pagina: Seoul
Sector 1, 27 iul, 11:05

Descriere anunt

Seoul - Restaurant cu specific coreean

Restaurantul nostru este situat departe de traficul zgomotos al bulevardelor principale, in apropierea Arcului de Triumf si a Manastirii Casin. In zona linistita si boiereasca a Domeniilor, la numai 10 minute de centrul istoric, va invitam sa faceti cunostinta cu una dintre cele mai sanatoase bucatarii din lume. Veti avea parte de un adevarat spectacol culinar la care puteti asista doar intr-o bucatarie coreeana.

Detalii suplimentare

Cu un gust aparte si delicios, avand putine calorii, mancarea coreana este ridicata la rangul de opera de arta pentru toti cei care o gusta. „Alimentul este medicament iar mancarea este opera Cerului”, spune un proverb coreean. Folosind arta asiatica a celor cinci gusturi (dulce, acru, iute, sarat si amar), preparatele sunt meticulos maruntite si asezonate. Varza, verdeturile aromate, uleiurile de susan, soia, ceapa verde, orezul, pestele, fructele de mare, algele si carnea sunt doar cateva dintre ingredientele ce alcatuiesc in diverse combinatii si culori, bucataria traditionala coreeana.

Spectacolul de culori sanatoase din farfurie, orezul, carnea slaba, legumele si condimentele specifice Coreei iti vor rasfata papilele gustative si te vor convinge sa revii.

Indiferent ca vrei sa organizezi o iesire cu prietenii, o aniversare surpriza sau un eveniment corporate, suntem aici pentru tine. Ne vom asigura ca vei avea o intalnire memorabila.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!