Secretele Parisului de Natasha Lester

50 RON

Secretele Parisului de Natasha Lester

50 RON
Descriere
ISTORIE – DRAGOSTE – RAZBOI – PRIETENIE – HAUTE COUTURE

Daca ti-au placut: romanele lui Kate Morton sau Santa Motefiore, Fiica Reichului, de Louise Fein sau Contesa din Toscana, de Dinah Jefferies

Anglia, 1939: Surorile Penrose sunt cum nu se poate mai diferite. Skye piloteaza avioane, cu mult curaj, iar Liberty ii critica fiecare miscare. Chiar daca femeile nu sunt primite in Fortele Aeriene Regale Britanice, Skye e hotarata sa contribuie la castigarea razboiului. Cand se reintalneste cu sufletul ei pereche, Nicholas, bucuria e de scurta durata, fiindca acesta e logodit cu o misterioasa frantuzoaica.

Paris, 1947: Creatorul de moda Christian Dior isi lanseaza prima colectie stralucitoare, intr-o lume secatuita de razboi. Primul sau parfum – Miss Dior – ii e dedicat surorii sale, Catherine, care s-a imprietenit cu Skye in Rezistenta Franceza.

In zilele noastre: Kat Jourdan este uluita sa gaseasca o nepretuita colectie vintage de rochii Dior, in cabana bunicii sale. Pe masura ce se afunda in misterele trecutului, Kat descopera o femeie fascinanta si o poveste de dragoste unica.

Vezi mai multe detalii si cumpara
21 vizualizari Bucuresti 08 Iun. '24 (12:33)