Sebastian Purice - Fotograf

Sebastian Purice - Fotograf

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Dintotdeauna am fost atras de fotografie si cinematografie, poate si pentru ca am crescut intr-un mediu in care astfel de pasiuni au fost incurajate. Tatal meu a fost fotograf, iar una din placerile copilariei era sa ma joc cu aparatul pe fotografiat pe care il avea. Pastrez si acum aparatul de marit, tavile si ghilotina.
Detalii suplimentare
Contextul a fost de asa natura incat pana sa ajung la varsta la care sa inteleg si sa invat, tata a renuntat si nu mi-a putut explica secretele/ tainele meseriei, dar la zece ani mi-a daruit un aparat de fotografiat pe film cu care ma jucam foarte mult – de cele mai multe ori fara film, doar incadram si declansam. Am simtit de atunci ca trebuie sa continui ce tata incepuse.
Asa am ajuns aici.Iubesc stilul fotojurnalistic  de nunta si imi place sa dau fotografiilor mele un look cinematic. In fotografia de nunta acest stil contemporan imi ofera posibilitatea de a transmite povestea evenimentului asa cum a fost, fara reguli, fara a face sa te simti inconfortabil.
Ca fotograf de nunta caut emotii pure, care dau personalitate evenimentului, iar asta face ca fiecare eveniment fotografiat de mine sa spuna in mod unic o poveste. Acord insa o mare importanta si portretelor de familie sau fotografiilor de grup, cadre care, peste ani, vor completa aceasta poveste.  Cariera mea de fotograf am inceput-o in studio ca fotograf de portret si portrete de familie, asa ca pun accent pe portretele mirilor unde imi place sa surprind naturaletea.
Cand vine vorba de sedinta foto, aceasta prefer sa fie la fel, naturala, sa se desfasoare intr-un loc unde mirii se simt in largul lor, un loc care ii caracterizeaza si care le evidentiaza personalitatea si emotiile.
22 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 14:55