Scoala Gimnaziala SEB

Scoala Gimnaziala SEB

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Scoala
Descriere
Scoala Gimnaziala SEB cunoscuta mai degraba in baza acronimului  SEB care este formula prescurtata  a Scolii Elementare Bucuresti, reprezinta cel mai amplu proiect educational din sectorul 4 gandit si pus in practica de o echipa valoroasa de cadre didactice la inceputul anului 2012.
Institutia autorizata de MEN  sub numarul  3835/26.09.2012 , ofera un program integrat scoala-cluburi-after-school , ce vizeaza performanta in actul educational, formarea unei culturi generale solide si perfectionarea cunostintelor de limbi straine ( engleza, germana).
Scoala ofera dotari moderne (table interactive, sala de computere, biblioteca, sala de sport)  si un mediu familial, prietenos, care ii stimuleaza pe copii sa isi atinga potentialul maxim sub indrumarea unor cadre didactice calificate.
Nu sunt neglijate nici activitatile extracurriculare, copiii mergand periodic in vizite la muzee, teatre, in excursii si tabere.
Copiii beneficiaza deasemenea de un program intensiv de limba engleza (7 ore/saptamana) care se finalizeaza pe etape cu certificari Cambridge ca si de o serie de cursuri optionale: inot, dezvoltare personala,sah,  arte martiale, elemente de dans modern si street-dance, germana, inginerie distractiva Lego, etc.
Pregatirile pentru concursuri ocupa un loc special in programul scolii, dovezile fiind rezultatele exceptionale obtinute de copii in cei 3 ani de la infiintare.
Se ofera transport si bucatarie proprie pentru programul de after-school.Indiferent de programul ales, copiii  primesc o gustare de fructe gratuita in pauza de la ora 10.00.
Pentru detalii legate de oferta educationala completa, de tipurile de program si tarife practicate, va rugam sa consultati site-ul scolii
121 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Jul 23 14:55