Scoala De Sah

Scoala De Sah

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive sah initiere, performanta
Descriere
Prin sah invatam pe cei mici sa ia primele decizii, le dezvoltam creativitatea si le inspiram atitudinea de invingatori.
Organizam frecvent cursuri de sah si competitii, la sediul nostru din Bucuresti, dar si online pentru copiii din intreaga tara.
Detalii suplimentare
Scoala de sah este o initiativa a Clubului Sportiv Universitar de Sah Bucuresti. Suntem o echipa tanara de instructori certificati, cu experienta in lucrul cu copiii. Avem entuziasm si dorinta de a ne afirma cu elevii nostri.
Ne dorim sa cultivam elevilor nostri placerea si motivatia de a juca sah. Ne dorim ca fiecare cursant sa isi atinga potentialul si sa isi dezvolte abilitatile cu ajutorul sahului. Fie ca se doreste performanta sau doar initiere, vrem ca elevii nostri sa cunoasca placerea de a juca sah, si bineinteles, regulile care guverneaza acest joc.
Ne adresam oricarui parinte, tutore sau educator care are sub indrumarea lui copii cu varstele de la 4-5 ani in sus.Varsta optima pentru a incepe studiul este de 5 ani, insa unii copii mai precoce pot incepe chiar si de la varsta de 4 ani. Avem instructori specializati pe grupe de varsta, grupe de initiati sau avansati.
17 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 15:55