Scoala de pian - Cursuri de pian

Scoala de pian - Cursuri de pian

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Scoala de Pian iti aduce pianul acasa. La propriu. Scoala de Pian vine cu tot ce iti trebuie pentru lectii de pian oriunde in zona metropolitana Bucuresti. Noi iti aducem profesorul cel mai potrivit pentru tine si materiale atent alese din Marea Britanie.
Detalii suplimentare
Venim cu evenimente colorate, suport nelimitat si chiar pianul! Iti putem preda in limba romana sau engleza, fie ca studiezi ca hobby sau cauti performanta. Infiintata si condusa de pianista Lena Napradean, Scoala de Pian aduce pianul in familia ta. 
Metoda noastra se bazeaza pe teoria invatarii simultane a cunoscutului pedagog muzical britanic Paul Harris. Aceasta se refera la capacitatea muzicianului de a dezvolta simultan numeroase aptitudini – tehnica, abstractizare (teorie), auz, citirea notelor, improvizatie, etc. De aceea, la Scoala de Pian elevii invata sa cante atat prin imitatie a ceea ce aud si vad, cat si prin citirea partiturilor, astfel incat sa isi dezvolte capacitatea de procesare a informatiei atat vizual cat si auditiv. Isi dezvolta tehnica, intelegerea notiunilor de teorie muzicala, invata sa improvizeze si chiar sa analizeze muzica pe care o asculta. Materialele folosite aduna cele mai bune metode din jurul lumii, ele provenind din Marea Britanie, SUA si Australia iar profesorii nostri sunt pregatiti pentru a oferi o experienta de invatare echilibrata pentru fiecare elev, dezvoltand unicitatea fiecaruia pe o baza puternica de aptitudini.
197 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:25