Scaune bar ABS 151

239 RON

Scaune bar ABS 151

239 RON
Descriere
Simplu dar versatil, scaunul de bar bar ABS 151 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual.

Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.

Scaunul de bar ABS 151 are inaltimea reglabila, iar sezutul dar si spatarul ce va va oferi un plus de confort, sunt tapitate cu piele ecologica moale. In plus are posibilitatea de a se roti in jurul pistonului 360 grade.

Baza si pistonul sunt fabricate din metal cromat, iar pentru a va oferi un maxim de comfort are si suport de picioare cromat.

Acest model de scaun de bar este dotat cu sistem hidraulic de ridicare/coborare, actionat cu ajutorului manetei pozitionate in partea dreapta, sub sezut.

Dimensiunile sale sunt generoase, si anume;
– sezutul are laturile de 41 cm (adancime) si 53 cm (latime)
– inaltimea de la sol la nivelul sezutului este reglabila intre 60 si 81 cm
– inaltimea produsului scaune bar ABS 151 este una reglabila de la 80 cm pana la maxim 101 cm.

Pentru a proteja podeaua de zgarieturi prezinta un inel de cauciuc sub baza cromata.
Aceste scaune de bar se comercializeaza in cutii de cate doua bucati, sunt dezasamblate, necesitand asamblare conform schemei de montaj incluse in pachet (asamblare extrem de usoara).

Greutate maxima admisa: 100 kg.
Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 15-20 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.
Vezi mai multe detalii si cumpara
147 vizualizari Braila, Braila, 06 Nov, 22:05