SANDSTONE, PETRA HORUS, PLACAJ, 25X8

1 / 2

SANDSTONE, PETRA HORUS, PLACAJ, 25X8,

Caracteristici
Alte materiale de constructii
Descriere
1.7, SCAPITAT 88.95 lei / MP
Pret fara TVA

Cod: 20882

Tip Sandstone

Finisaj Scapitat

Unitate de Masura MP

Tip Produs Placaj

Dimensiune 25x8

Grosime 1,7 cm

Culoare Material Bej

Tip Material Petra horus

PRODUS

Sandstone-ul este o roca sedimentara compusa din particule minerale, pietricele sau materie organica de marimea granulelor de nisip. Materialul contine de asemenea un liant care uneste toate granulele de nisip si care poate contine o serie de particule de sedimente sau argila care ocupa spatiul dintre aceste granule. Aceasta piatra naturala se imparte in patru categorii: siltit, sist argilos sau argilit si conglomerat.

PARTICULARITATILE PRODUSULUI

Sandstone-ul Petra Horus se extrage dintr-o cariera din piatra Egipt. Schema cromatica a acestui tip de granit include nuante de bej deschis si caramiziu, ceea ce il face sa fie potrivit atat pentru interior, cat si pentru exteriorul casei.

APLICATII POSIBILE

Poti folosi sandstone-ul Petra Horus atat in interior, cat si in exterior pentru: pardoseli, pereti, scari, mese, piscine si alte elemente realizate din piatra naturala.

INTRETINERE SI CURATARE

Pentru intretinerea pietrelor naturale, foloseste produse profesionale de curatat destinate special materialului in cauza. In lipsa acestor produse, foloseste doar apa calda. De asemenea, este recomandat sa utilizezi intotdeauna o laveta moale.

STONA

La Stona, preturile convenabile vin la pachet alaturi de calitate si functionalitate, pentru ca ne dorim sa aducem piatra naturala in casele tuturor romanilor. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie consultanta telefonica de specialitate, livrare rapida si o gama variata din care poti alege.
Vezi mai multe detalii si cumpara
161 vizualizari Bucuresti 07 Apr 15:50