Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3

1.900 RON

Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3

1.900 RON
Caracteristici
Articole textile Saltele, perne, pilote
Descriere
Green Future, 160x200 cm. Conceputa pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sanatos, salteaua SILVER ACTIVE Memory Latex combina calitatile ortopedice ale spumelor elastice Green Form HD® si Green Latex HD® cu cele termice ale spumei Green Therm Memory® si proprietatile antimicrobiene ale ionilor de argint.

Materiale de calitate superioara

Salteaua este conceputa cu materiale de cea mai buna calitate. Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei si fara dureri de spate in timpul somnului.

Structura saltelei este conceputa cu 7 zone de confort special pentru o pozitie ortopedica a corpului in timpul utilizarii saltelei. Profilarea pe zone de confort a stratului ortopedic din Latex, cat si a celui din Memory permite un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei.

Stratul generos de confort din 4 cm de spuma Green Therm Memory® reactioneaza la caldura corpului si se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie a sangelui corespunzatoare.

Efect antistatic : Tesatura moale la atingere, cu ioni de argint, este matlasata cu vatelina cu fibre de bumbac. Capsulele cu ioni de argint ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate in timpul zilei prin disiparea electricitatii statice.

Proprietatile naturale antimicrobiene ale ionilor de argint, binecunoscute in medicina curenta, diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata husei si asigura o suprafata curata, antialergica pentru unui somn sanatos fara micro-organisme.

Tehnologia avansata a spumei ortopedice Green Latex HD® impreuna cu cea a stratului de Green Therm Memory® asigura un somn fara propagarea miscarilor partenerului.

Ventilatie

Husa este prevazuta cu mesa 3D Free Air® pentru aerisire corespunzatoare si mentinerea unui mediu uscat si fara acarieni in timpul somnului.

Dual confort!

Salteaua poate fi utilizata pe ambele parti avand fermitati diferite: o parte foarte ferma cu strat de confort din fibre naturale de bumbac si o parte moale cu strat de confort format din Latex si Memory.

De ce sa cumperi salteaua Green Future Silver Active Memory Latex:

Suport ortopedic
Tratament antialergic
Tratament antimicrobian
Durabilitate
Calitate
Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac
Inaltime saltea: 21 cm (+/1 cm)

Fermitate: 4 din 5

Greutatea maxima recomandata per persoana: 120 kg

Mod de ambalare: Vidata. Roluita

Structura:

Spuma poliuretanica elastica cu celulatie deschisa Green Form HD®
Spuma poliuretanica super-elastica cu celulatie deschisa Green Latex HD®
Spuma poliuretanica Green Therm Memory ®
Husa cu ioni de argint
Vatelina cu fibre de bumbac
General
Garantie 3 ani
Greutate maxima recomandata / persoana - kg 120
Producator Green Future
Proprietati Antialergica,Dual Confort
Țara de origine Romania
Tip Produs Individual
Nr. piese 1
Saltea
Dimensiune saltea 160 x 200 cm
Fermitate saltea Medie
Inaltime saltea 21 cm

Vezi mai multe detalii si cumpara
27 vizualizari Ilfov, Dobroesti, 02 Iun. '24 (13:50)