Sales Consulting - recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta

1 / 1 ...

Sales Consulting - recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta

Caracteristici
Categorie Certificari, acreditari Consultanta
Descriere
Activam pe piata de consultanta in Resurse Umane din anul 1998. Cu o acoperire nationala pe patru arii de expertiza:  recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta.
Detalii suplimentare
Am devenit lideri in Transilvania si ne-am impus pe piata din Romania dezvoltand o noua locatie la Bucuresti. Am reusit acest lucru prin profesionalismul serviciilor, specializarea multidisciplinara a echipei de consultanti, printr-o permanenta colaborare cu cei care apeleaza la serviciile noastre de consultanta. Nu ne oprim aici si ne dorim sa oferim o imbunatatire continua a serviciilor in concordanta cu feedback-urile primite de la clienti si candidati.
Dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri - diverse industrii: IT&C, automotive, outsourcing, pharma, banking, FMCG, etc - prin oferirea celor mai bune servicii de consultanta este obiectivul nostru principal.
Prin orientarea catre client, munca in echipa, flexibilitate, excelenta, dedicare si responsabilitate dorim sa aducem plus-valoare in serviciile noastre.
94 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 14:30