RV Roncato Troler Cabina Ironik Spinner 55x40x20cm

288 RON
1 / 2

RV Roncato Troler Cabina Ironik Spinner 55x40x20cm

288 RON
Caracteristici
Genti, portofele, curele
Descriere
Trolerul Cabina Ironik este un produs marca RV Roncato. Acesta este realizat din materiale foarte rezistente si impermeabile, avand un design modern. Colectia vine in intampinarea consumatorilor intr-o gama de culori vibrante, ideale pentru tinerii pasionati de calatorii.

Trolerul este ideal pentru bagajul de cabina, fiind foarte usor si avand dimensiuni reduse. Acesta este confectionat din materiale de tip poliester si nylon. Datorita celor patru roti foarte rezistente, trolerul este usor de manevrat pe distante lungi, rotile avand rotatie la 360 grade. Cele doua manere de prindere sunt foarte elegante si rezistente, iar cu ajutorul manerului telescopic acesta poate fi usor transportat. La interior are un compartiment spatios, fiind dotat cu chingi de prindere. La exterior acesta prezinta un buzunar aditional pentru accesorii.

Trolerul Cabina Ironik este foarte practic si elegant. Acesta va pastra in siguranta bunurile dumneavoastra, fiind un produs usor, cu un design modern, ideal pentru orice calatorie.
Vezi mai multe detalii si cumpara
417 vizualizari Iasi, Iasi, 26 Mar 09:30