Royal Canin Digestive Care Adult 2kg

105 RON
1 / 4

Royal Canin Digestive Care Adult 2kg

105 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
ROYAL CANIN DIGESTIVE CARE 2kg reprezinta o hrana echilibrata si completa special adaptata nevoilor nutritionale ale pisicilor adulte, cu varsta cuprinsa intre 1 si 7 ani ce ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv. Acest produs nu este o dieta veterinara si se adreseaza doar pisicilor ce au o stare de sanatate buna. In cazul in care exista simptome ce indica existenta unei probleme digestive, consultati imediat medicul veterinar! Un stomac ori un tract digestiv sensibil poate genera aparitia fecalelor moi, posibil indicator al unei digestii precare. In plus, inghitirea hranei fara a fi mestecata suficient poate provoca regurgitarea. Royal Canin Digestive Care este o formula nutritionala echilibrata cu precizie, pentru a sustine sanatatea si confortul tractului digestiv.

CARACTERISTICI:

Sensibilitate digestiva - Un stomac ori un tract digestiv sensibil poate genera aparitia fecalelor moi, posibil indicator al unei digestii precare. In plus, inghitirea hranei fara a fi mestecata suficient poate provoca regurgitarea.
Digestive Care - Digestive Care este o formula nutritionala echilibrata cu precizie, pentru a sustine sanatatea si confortul tractului digestiv. Actiune dubla: Usor de digerat: Digestive care contine proteine cu un grad ridicat de digestibilitate (L.I.P.*). Are la baza un mix de prebiotice (Fructo-Oligo-Zaharide - FOS) si fibre (inclusiv Psyllium) ce mentin echilibrul florei intestinale si regleaza tranzitul intestinal. *L.I.P. : Proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare (mai mare de 90%) si pentru rolul sau in mentinerea sanatatii digestive si a calitatii fecalelor. Stimuleaza masticatia si incetineste ritmul de ingerare: Forma inelara si textura unica ale crochetelor incurajeaza masticatia si incetinesc ritmul de ingestie. O masticatie prelungita reduce riscul aparitiei regurgitarii si usureaza digestia hranei.
Rezultate dovedite - dupa 10 zile de administrare exclusiva a produsului Digestive Care: reducerea cu 49% * a volumului materiilor fecale, datorita digestiei imbunatatite si a cresterii absorbtiei nutrimentelor. * Studiu intern Royal Canin, 2014 - Comparat cu o hrana de intretinere dedicata pisicilor adulte.
Sanatatea aparatului urinar - Reteta contine un aport echilibrat de minerale, pentru a proteja sanatatea tractului urinar.
COMPOZITIE:izolat proteic vegetal*, faina de grau, faina de peste, orez, grasimi animale, proteina deshidratata de pasare, proteine animale hidrolizate, gluten de porumb, faina de porumb, fibre vegetale, pulpa de cicoare, minerale, ulei de soia, ulei de peste, Fructo-Oligo-Zaharide (0,3%) (FOS), tegumente si seminte de Psyllium (0,2%).

ADITIVI (per kg): Aditivi nutritionali: Vitamina A: 18000UI, Vitamina D3: 900UI, E1 (Fier): 42mg, E2 (Iod): 4,2mg, E4 (Cupru): 13mg, E5 (Mangan): 54mg, E6 (Zinc): 114mg- Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentara: 10g - Conservanti- Antioxidanti.

CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 38%- Grasimi: 15%- Cenusa: 7,8%- Celuloza bruta: 2,4%.

Hrana uscata Royal Canin dedicata pisicilor are o sortimentatie bogata, conceputa pentru a se adresa nevoilor speciale ale acestora: blana fara stralucire, sensibilitate cutanata, formarea tartrului si a placii dentare, tendinta de ingrasare, eliminarea bezoarelor si sensibilitate digestiva. Royal Canin Digestive Care se adreseaza, in primul rand, pisicilor cu sensibilitate digestiva, asigurand o digestie usoara si regland tranzitul intestinal. Royal Canin reprezinta un producator francez de hrana super premium pentru animalele de companie, cu peste 50 de ani de experienta in crearea unei diete sanatoase pentru caini si pisici.
Vezi mai multe detalii si cumpara
88 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 09 Sep, 15:30
Video