Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Rosental Jewelry - Atelier de bijuterie

Rosental Jewelry - Atelier de bijuterie

Caracteristici
Bijuterii
Descriere
Va asteptam in magazinul nostru online cu bijuterii de cea mai buna calitate. Avem o vasta experienta in productia si reconditionarea de bijuterii si va oferim modele personalizate unice.

Magazin: Inele, bratari, cercei, coliere, verighete.
Servicii:
Proiectare 3D: Sprijinul nostru consta in serviciile propriu-zise de printare a obiectului dorit, inclusiv turnare ulterioara, folosind diferite tipuri de materiale, in functie de necesitati.
Matritare: Putem executa din printul tau 3D si o matrita din cauciuc vulcanizat; o vei putea pastra mereu la tine pentru diverse ocazii, atunci cand iti doresti o productie de serie. In atelierul nostru puteti realiza matrite vulcanizate din cauciuc. Pentru amprenta vulcanizata avem nevoie de masterul Dvs. din argint sau din orice alt metal.
Turnare metal, tintuire pietre, rafinare aur, galvanizare aur / rhodiu / argint.
Reparatii: Bijutierul nostru va poate ajuta si in realizarea unor reparatii, in cazul in care aceastea sunt necesare. Fie ca este vorba de inlocuirea unor pietre sau perle sau de realizarea unor lipituri, specialistul nostru va cauta solutia ideala pentru a reda utilitatea si frumusetea bijuteriilor dvs.
12 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 16 Oct. '22 (15:00)
Anunt inactiv