Rose Garden Kids - Gradinita

Rose Garden Kids - Gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita
Descriere
Spatiul gradinitei consta in doua vile cu trei nivele, constructii noi, si un spatiu exterior, Rosegarden Village, care include sectoare tematice : Piata, Super-market, Coltul papusii, Politie, Spital, Posta, Service auto, Castelul povestilor, o pista de biciclete etc. Spatiul de joaca este amenajat intr-o zona verde, naturala, plina de culoare, care scoate copilul, cel putin la gradinita, din mediul steril si artificial specific orasenesc.
Detalii suplimentare
Cladirea are un interior generos de 900 mp, iar curtea este, de asemenea, spatioasa, cu o suprafata de 800 mp. Spatiul este unul luminos, aerisit, lejer si calmant, ceea ce contribuie la starea generala de bine a copilului dvs. si il invita discret spre cunoastere, explorare, inducandu-i o stare de familiaritate si caldura.  Sala de festivitati si cea de sport interior fac si ele parte din peisajul nostru locativ si functional.
Serviciile noastre sunt de natura complexa, deoarece gradinita dispune si de un cabinet medical, unul de logopedie si unul de psihologie si psihoterapie.
Gradinita dispune de bucatarie proprie iar meniul este realizat impreuna cu doamna doctor ANA MARIA IULIAN (medic specialist in nutritie comportamentala).
829 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 11 Jul, 14:40