Revolucion del Cuerpo - Scoala de dans

Vezi pagina: Revolucion del Cuerpo - Scoala de dans
Sector 4, 25 sep, 11:10

Descriere anunt

Revolucion del Cuerpo - Scoala de dans

Revolucion del Cuerpo este una dintre cele mai renumite scoli de dansuri Afro-Latino-Caraibice din Bucuresti ce a luat fiinta din dorinta de a dansa, de a impinge limita in 'dansul social', in 'dansul pe scena' sau in 'dansul de competitie' din Romania cat si din dorinta de a antrena sau dezvolta actualii dansatori de salsa.

Detalii suplimentare

Revolucion del Cuerpo a devenit o mare familie a lumii salsa ce isi propune sa impinga nivelul in dans al dansatorilor dincolo de limitele lor.

Instructorii Revolucion del Cuerpo au fost si sunt apreciati ca fiind fresh, tehnici, muzicali si creativi si au fost caracterizati ca fiind noua 'rasa' de performeri ce pot imparti aceeasi scena cu artisti recunoscuti pe scena internationala de Salsa. Pregatirea instructorilor Revolucion del Cuerpo se leaga de numele uneia dintre cele mai vechi scoli de Salsa din Romania si se extinde prin dezvoltarea individuala a fiecaruia dintre acestia, prin participarea la evenimente atat nationale cat si internationale (private-uri, cursuri, workshop-uri, bootcamp-uri). Cel mai important aspect care sta drept fundament al scolii Revolucion del Cuerpo este pasiunea pentru dans, pentru muzica si cultura Afro-Latino-Caraibica.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!