Restaurant Interbelic

Vezi pagina: Restaurant Interbelic
Sector 5, 26 iul, 16:55

Descriere anunt

Restaurant Interbelic

Mancaruri si bauturi excelente intr-o ambianta placuta.

In Restaurantul Interbelic este vorba despre bucataria internationala si romaneasca veche din perioada interbelica, din cei 21 de ani de pace (1918 – 1939) in care a avut loc cea mai mare emancipare culturala.

In forfota lor prin imperii, pofticiosi, mereu infometati si gurmanzi, romanii s-au lasat atrasi de cele mai servile aventuri culinare.

Detalii suplimentare

Au importat toate gatelile mai de soi insa fara a plagia, recunoscand originile acestora.

Feluri turcesti, arabesti, indiene, austriece, grecesti, franceze, rusesti, evreiesti, poloneze (si nu numai) s-au raspandit si s-au amestecat alandala cu bucataria romaneasca. Noi ne-am propus sa mai spalam din pacatele acestor pofticiosi (fara de care am fi mai saraci) si sa separam cratita peticita tricolora de wok-ul si bolitorul de import in asa fel incat sa ne amintim cu totii de istoria si de gramatica bucatariei.

Organizare evenimenteRestaurant Interbelic are deosebita placere de a fi gazda dumneavoastra in momentele importante din viata, fie ca este de vorba de nunta, botez sau pur si simplu o petrecere importanta pentru dumneavoastra.

Iti suntem alaturi la fiecare pas pentru realizarea evenimentului mult dorit si iti oferim toate sfaturile necesare.

Meniurile si ofertele noastre variate se adapteaza cu usurinta oricarei cereri, astfel incat orice petrcere organizata la noi sa se transforme intr-o amintire memorabila.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!