Reparatii cuptoare cu microunde

Vezi pagina: Reparatii cuptoare cu microunde
Sector 5, 11 aug, 11:10

Descriere anunt

Reparatii cuptoare cu microunde

Oferim servicii profesionale de reparatii cuptoare cu microunde si cuptoare electrice pentru toate tipurile de marci si modele. Deplasarea si verificarea gratuit.

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul reparatiilor cuptoarelor cu microunde dar si altor electronice si electrocasnice.

Detalii suplimentare

Punem pret pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, inca de la inceput am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism. Putem sa ne deplasam la domiciliul astfel castigam timp pentru dumneavoastra, un aspect important in ziua de astazi.

Service-ul nostru dispune de un laborator propriu in Bucuresti, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a diagnostica si rezolva orice tip de defectiune aparuta la cuptoarele cu microunde, cuptoarele electrice, echipamentele electronice de uz general cat si pentru cele dedicate.

Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi va trimitem o echipa de specialisti ca sa va rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!