Red Angus Steakhouse - Restaurant

Red Angus Steakhouse - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: international 101 – 200 locuri Terasa : da Catering: da
Descriere
Un restaurant din Bucuresti cu specific american, care-si doreste sa te imbie cu faimoasa carne de vita Red Angus si o atmosfera speciala Pentru noi, cei care l-am construit, Red Angus Steakhouse inseamna traditie, autenticitate si dedicare. Acestea sunt valorile care ne-au insuflat sa punem bazele unui asemenea restaurant, intr-o perioada in care conceptul de steakhouse nu exista in Romania.

Red Angus Steakhouse a inceput ca o afacere de familie, din dorinta de a realiza ceva care sa ne apartina intru totul si de a crea traditie. Am ales directia treptat, explorand si invatand de la cei mai mari operatori de steakhouse din lume.
Fie ca esti in cautarea unei locatii de organizare evenimente corporate sau private, Red Angus Steakhouse este optiunea ideala.
Vei beneficia de:
pachete personalizate adaptate bugetului tau;servire ireprosabila;meniuri create de Executive Chef Marian Huzu;o ambianta intretinuta de muzica blues si jazz LIVE. Red Angus Steakhouse este partenerul tau de pret, atunci cand vrei sa scapi de grijile organizarii de evenimente si sa te concentrezi asupra activitatilor tale si a momentelor ce merita sarbatorite.Printre evenimentele pe care le poti sustine la noi se numara: traininguri, team-buildinguri, conferinte, lansari de produse, pranzuri de afaceri, petreceri de sfarsit de an, aniversari, petreceri private etc.
Capacitatea totala a restaurantului este de 150 de locuri (80 la primul etaj si 70 de locuri la parter) si 100 in picioare (la primul etaj). Pentru nunti si evenimente destinate unui numar mai mare de 100 de persoane, va recomandam partenerul nostru, Class Hotel.
34 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (15:25)