Real Translations - traduceri autorizate

1 / 2

Real Translations - traduceri autorizate.

Caracteristici
Categorie: Traducatori Economice Juridice Literare Tehnice Altele Apostilate Autorizate Legalizate Simple
Descriere
Traduceri legalizate orice limba, interpretariat, servicii supralegalizare, apostila Haga, legalizari la ambasade, vizari acte studii, experienta 15 ani, traducatori profesionisti, preturi minime,

Cu o experienta pe piata de 15 ani, biroul de traduceri Real Translations va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate si interpretariat in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala: albaneza, araba, bulgara, catalana, ceha, chineza, coreeana, croata, daneza, ebraica (ivrit), engleza, estona, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, italiana, japoneza, latina, letona, lituaniana, macedoneana, maghiara, neogreaca, norvegiana, olandeza, persana, polona (poloneza), portugheza, rusa, sarba, slovaca, slovena, spaniola, suedeza, turca, ucraineana, vietnameza.

Domenii de specializare:

- Traduceri economice: situatii financiare, rapoarte anuale, prospecte, rapoarte economice, declaratii bancare, documente de asigurare, contracte de credit si asigurare, corespondenta de afaceri, extrase de cont bancar, asigurari, rapoarte de audit bancar, bilanturi, facturi de import/export, dosare finantare, etc.

- Traduceri juridice: contracte, legislatie, acte constitutive, rapoarte de expertiza, corespondenta, documente de instanta, procuri, hotarari judecatoresti, acte funciare, legi, decrete, hotarari de guvern, etc.

- Traduceri medicale: rapoarte si studii clinice, teste de laborator, certificate de analize medicale, documente de spitalizare, manuale de utilizare pentru software medical, manuale de utilizare pentru medicamente, brosuri de prezentare, prospecte medicale, adeverinte, etc.

- Traduceri software: proiecte software, traduceri site-uri web, manuale de asistenta, intretinere si operare, etc.

- Traduceri tehnice: licente, manuale de utilizare, manuale de instalare si service, manuale telefonice, documentatie de participare la licitatie, manuale auto, manuale de intretinere si trobleshooting, etc.

- Traduceri literare: eseuri, articole, romane, etc.

- Traduceri diverse: acte cu caracter personal: (certficate de nastere, casatorie, livrete de familie, caziere judiciare, acte de identitate, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliului si cetateniei, documente de identitate, acte de celibat, permise de rezidenta, carti de munca), diplome si acte de studii (diplome bacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foi matricole, planuri de invatamant), corespondenta privata, CV-uri si scrisori de intentie, taloane auto, facturi, dosare de emigrare.

- Traducerile oferite sunt de inalta calitate, efectuate cu acuratete rapid si rentabil.
Acoperim o gama variata de domenii: juridic, tehnic, IT, medical, economic, literar, traduceri pagini web, etc.

Interpretariat:

Asiguram interpreti de traducere consecutiva si simultana pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, interviuri si depozitii juridice, focus grupuri, etc.

Interpretarea este activitatea intelectuala de redare orala, dintr-o limba sursa intr-o limba tinta, a unor discursuri, prezentari, depozitii, pledoarii si alte forme specifice comunicarii orale. Interpretarea este de obicei bidirectionala si presupune o foarte buna cunoastere a limbilor de lucru la nivel de specialitate si oral, cunostinte lingvistice la nivel de expert si cunostinte in specialitatea de lucru.

Apostilare / Supralegalizare documente:

Apostilarea reprezinta o modalitate de simplificare a procedurii de recunoastere a documentelor emise de un stat de catre un alt stat fara a necesita supralegalizarea documentelor de catre consulatele tarilor in care este dorita recunoasterea. Apostilarea a devenit operationala in Romania o data cu aderarea la Conventia de la Haga din 1961.

Apostila este o stampila de forma patrata avand latura de 9 cm, identica in toate statele membre ale Conventiei de la Haga, care se aplica direct pe actul de legalizat. Indiferent de tara in care se aplica, stampilele sunt denumite Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961.


Alte servicii oferite de Real Translations:

- Tehnoredactare

- Printare

- Trimitere FAX intern sau international

- Corectura de texte

- Scanare documente sau imagini

- Legalizari notariale

- Fotocopiere

- Legalizari Ministerul Afacerilor Externe, Ambasade

- Vize Ministerul Invatamantului si Inspectoratul Scolar.
119 vizualizari Bucuresti, Sector 2, ieri; 17:24