Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...

Reparatii masini de spalat Bucuresti-Ilfov la domiciliul clientului, indiferent de marca si model. Deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra. Preturi accesibile reparatii masini de spalat .

Electrocasnice Masini de spalat rufe
Bucuresti, 11 Jan, 07:40
...

Montaj aer conditionat Bucuresti si Ilfov;Intretinere si curatare aer conditionat;Service si reparatii aer conditionat Echipa AerConditionat24.info activeaza pe piata serviciilor de climatizare si montaj...

Electrocasnice Aparate aer conditionat
Bucuresti, 16 Oct, 15:00

Anunt inactiv

Rado Clima Expert - reparatii frigidere

Rado Clima Expert - reparatii frigidere

Caracteristici
Electrocasnice Frigidere, congelatoare
Descriere
De cele mai multe ori frigiderele care nu functioneaza au cauze banale, simplu si ieftin de reparat, dar iti recomandam sa apelezi la noi pentru a beneficia de cele mai bune servicii si de o garantie extinsa a reparatiei.
Detalii suplimentare
Suntem implicati in ceea ce facem, toti angajatii sunt atent selectionati in baza cunostintelor tehnice pentru ca tu sa ai incredere in serviciile noastre de reparatii frigidere.           Folosim doar piese originale garantate de producator si totodata oferim garantie scrisa pentru orice tip de interventie. Stim ce inseamna sa ai surprize dupa ce tehnicianul a plecat si frigiderul ar fi trebuit sa mearga, auzim des asemenea povesti in care clientii sunt pacaliti de diverse persoane, fara calificare si fara sa lucreze in cadrul unei companii specializate. Vrem sa te asiguram ca personalul nostru este calificat, profesionist si ofera factura pentru orice interventie.
513 vizualizari Sector 4, 06 Oct, 14:35
Anunt inactiv