Q Yoga Flow - Studio de yoga

Q Yoga Flow - Studio de yoga

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: cursuri initiere sport
Descriere
Pastram traditia yoga si te asiguram de calitatea cursurilor noastre! Stim cat de important este timpul si sanatatea pentru tine asa ca am creat un program valoros cu ateliere de meditatie, cursuri de yoga pentru incepatori si retreat-uri de yoga in Asia si Europa.
Detalii suplimentare
Iar daca practici yoga de ceva timp, esti pasionat de miscare, viata sanatoasa si vrei sa transmiti mai departe cunoasterea yoga te invitam la cursul de profesor "Yoga Teacher Training 200 H Certification YA ". Centrul Q Yoga Flow a fost inaugurat in 2015 din dorinta de a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi si mai fericiti, folosindu-si propriile resurse naturale precum respiratia, concentrarea si corpul. Datorita rezultatelor pozitive obtinute de cursantii nostri, comunitatea noastra s-a marit rapid iar din 2018 Q Yoga Flow este scoala acreditata de Yoga Alliance International (200 RYS). Ne bucuram sa facem oamenii sa zambeasca si sa-si constientizeze potentialul! Te invitam alaturi de noi intr-o calatorie plina de sens si de cunoastere. Totul intr-o atmosfera degajata si prietenoasa.
Toate cursurile si evenimentele necesita programare. Te rugam sa verifici orarul cursurilor din calendar si sa completezi formularul de inscriere cu ziua potrivita. In maximum 48 de ore vei primi confirmarea pe e-mail.
Pentru sesiunile de Online Coaching / Evenimente / Oferte Corporate Yoga / Team Building/ Public speaking, te rugam sa ne oferi mai multe detalii in campul marcat ca mesaj (Locatie, data, ora, nr. Participant, obiectiv).
9 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul 23 15:25