Puzzle Alfabet – Petit Collage

119 RON
1 / 4

Puzzle Alfabet – Petit Collage

119 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Jocuri de societate si puzzle-uri Nou
Descriere
Alfabetul puzzle este un instrument util pentru ca cei mici sa invete alfabetul intr-un mod usor si distractiv, prin joaca. Acest puzzle vine intr-o tavita suport si contine 26 litere din lemn ce pot fi potrivite in forme cu ilustratii minunate, corespondente in 4 limbi diferite redate in 4 planse (Engleza, Fraceza, Italiana si Germana). Pentru a schimba limba se ridica partea de deasupra a puzzle-ului, cea cu forme, si cei mici pot alege o alta plansa cu ilustratii in limba dorita.

Puzzle-ul ajuta la invatarea literelor din alfabet stimuland gandirea logica prin potrivire si relatii spatiale. Ajuta la dezvoltarea unei bune coordonari ochi-mana. Dezvolta abilitatile motorii fine si de manipulare a obiectelor. Produs premiat, selectat la categoria “12 Best Sustainable, Eco-Friendly; Ethical Toys by MadeForMums”.

Puzzle-ul este fabricat din lemn certificat FSC, vopsit cu coloranti vegetali pe baza de apa, iar plansele sunt din hartie reciclata imprimata cu cerneala pe baza de soia. Produs non-toxic. Indeplineste si depaseste toate standardele de siguranta
Varsta recomanda: 3 ani+
Dimensiuni 30 x 21 x 2.5 cm

Vezi mai multe detalii si cumpara
42 vizualizari Ilfov, Stefanestii de Jos, 30 Mai. '24 (18:10)