Proteina Yamamoto Nutrition Ultra Whey Complex

93 RON
1 / 1 ...

Proteina Yamamoto Nutrition Ultra Whey Complex

93 RON
Caracteristici
Categorie: Suplimente nutritive
Descriere
Proteina Yamamoto Nutrition Ultra Whey Complex, 700 grame, gust de ciocolata este un supliment alimentar facut din proteine din zer cu vitamina B6 instantaneu solubila, recomandat pentru sportivi. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, in timp ce vitamina B6 combate oboseala.

Proteinele din zer au o valoare biologica ridicata, sunt absorbite rapid si contin in mod natural aminoacizi cu lant ramificat (BCAA). Ultra Whey COMPLEX contine proteine din zer obtinute prin concentrarea si izolarea prin ultrafiltrare si microfiltrare cu flux incrucisat. Microfiltrarea este procesul cel mai scump dintre toate cele utilizate pentru izolarea suplimentelor de proteine bazate pe proteinele din zer. Este de asemenea, cel mai bun pentru pastrarea integritatii si prezentei fractiilor de proteine bioactive, care determina calitatea proteinei.

Zerul este obtinut in prima etapa a procesarii prin ultrafiltrare. Se utilizeaza un aparat care, folosind un sistem de filtrare cu membrana, continua cu o filtrare progresiva ulterioara. Prin cea din urma, se elimina alte particule nedorite, inclusiv minerale, lipide si lactoza. Proteinele microfiltrate sunt 99% nedenaturate si pastreaza toate fractiunile importante de peptide bioactive din zer. Ultra Whey COMPLEX are un continut de proteine de 79% pentru aroma de vanilie și 75% pentru aroma de ciocolata. Yamamoto® Nutrition Ultra Whey complex nu contine colagen sau alte elemente care sa modifice calitatea sau valoarea biologica a produsului.

Continut - per 100 g - per 30 g
Energie - 1648 kJ/390 kcal - 494 kJ/117 kcal
Grasimi - 6,9 g - 2,1 g
din care saturate - 3,5 g - 1,1 g
Carbohidrati - 5,5 g - 1,7 g
Zaharuri - 4,5 g - 1,4 g
Fibra - 3 g - 0,9 g
Proteina - 75 g - 23 g
Sare - 0,45 g - 0,14 g
Vitamina B6 - 1,4 mg - 0,42 mg (30%*)
* = % din doza zilnica per portie de consum
Vezi mai multe detalii si cumpara
829 vizualizari Covasna 16 Apr 16:40