Pompa dozare Athena

2.100 RON
1 / 4

Pompa dozare Athena

2.100 RON
Descriere
Pompele Injecta Athena sunt pompe cu membrana electromagnetica.
Aceasta este o gama completa de pompe de dozare, pompa de dozare Injecta Athena, toate acestea fiind compacte si ideale pentru pomparea si dozarea substantelor chimice cu mare precizie.
Materialele de calitate superioara minimizeaza numarul de piese de schimb si asigura o pompa de dozare Injecta Athena de prima clasa.
Diafragma asigura atat debitul volumic, cat si separarea dintre magnet si lichid.
In functie de tipul de control, capacitatea pompei de dozare Injecta Athena poate fi reglata manual sau digital prin schimbarea frecventei pulsului.

Specificatii Pompa dozatoare Injecta Athena

control analogic si digital
Capul pompei PVDF
Diafragma PTFE
Rulmenti din ceramica
Etansari FPM sau EPDM
100-240 Vac 50 / 60Hz
IP65

O pompa dozatoare deplaseaza un volum precis de lichid intr-o perioada de timp specificata, oferind un debit volumetric precis.

Livrarea fluidelor in debituri precise ajustabile este uneori numita masurare. Termenul „pompa dozatoare” se bazeaza mai degraba pe aplicatie sau utilizare decat pe tipul exact de pompa utilizata, desi cateva tipuri de pompe sunt mult mai potrivite decat majoritatea celorlalte tipuri de pompe.

Desi pompele de dozare pot pompa apa, ele sunt adesea folosite pentru a pompa substante chimice, solutii sau alte lichide.

Multe pompe de dozare sunt evaluate pentru a putea pompa intr-o presiune ridicata de descarcare. In mod obisnuit, acestea sunt masurate la debituri care sunt practic constante (atunci cand sunt mediate in timp) intr-o gama larga de presiune de descarcare (iesire).

Majoritatea pompelor de dozare au un cap de pompa si un motor. Lichidul pompat trece prin capul pompei, intrand printr-o linie de intrare si iesind printr-o linie de iesire. Motorul este de obicei un motor electric care actioneaza capul pompei.

Vezi mai multe detalii si cumpara
45 vizualizari Hunedoara, Harau, 25 Iun. '24 (22:21)