Pompa de vopsit si injectat airless htp 21000

1 / 1 ...

Pompa de vopsit si injectat airless htp 21000

Caracteristici
Vanzare Altele
Descriere
bi-mix 9l, Pompa airless de vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BI COMPONENT este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante cu baza epoxi, poliuretan, poliureea, elastomer, tixotrop, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1.

Este pompa perfecta pentru injectarea de rasini sintetice sau anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea de rasini sintetice, ciment osmotic, poliuretan sau altor produse cu o presiune de pana la 200 de bari.

Pompa airless HTP 21000 BICOMPONENT versiunea cu debit de 9 l/min, pe langa injectare, este ideala pentru pulverizarea produselor bicomponente sau tixotrop (cu raport de amestec de 1:1) putand fi folosita ca si pompa de termoizolat, vopsit sau zugravit. Poate fi folosita pentru injectarea produselor bicomponente pe baza de rasini sisntetice, epoxi, poliuretan sau ciment osmotic in peretii tunelelor pentru a-i consolida si a preveni / stopa eventualele infiltratii de apa ascendente (injetii anti capilaritate).
Tip motor Electric, monofazic Debit maxim 9 l/min Putere 3 CP Greutate 100 Kg Presiune maxima 200 Bari Alimentare 230 Volti/50 Hz
Vezi mai multe detalii si cumpara
911 vizualizari Bucuresti 26 Mar 11:50