Politica si Delicateturi Bucuresti - Restaurant cu specific romanesc

Politica si Delicateturi Bucuresti - Restaurant cu specific romanesc

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Terasa : da Catering: da
Descriere
Livrari la domiciliu! Comanda prin aplicatiile Takeaway si FoodPanda, telefonic sau direct de pe pagina noastra de Facebook. Terasa noastra este deschisa in continuare, cu program normal, iar noi suntem pregatiti sa va oferim confortul necesar in aceste zile racoroase.
Detalii suplimentare
Politica si Delicateturi este noul restaurant cu specific traditional romanesc deschis intr-una dintre cladirile istorice al celui mai de seama spatiu cultural (Hala Traian), locul unde se intalnesc peste 35 de obiective pe lista Monumentelor Istorice. Iubirea poetului Mircea Dinescu pentru bucataria romaneasca si retetele ei simple, pline de rafinament, si binecunoscutul brand sub care are si emisiune la televiziunea nationale, reprezinta garantia unei experiente culinare desavarsite. 
Retetele, adevarate poeme culinare ale unor preparate romanesti aproape pierdute, sunt rescrise in bucataria restaurantului Politica si Delicateturi intr-o maniera atenta la cerintele vremurilor prezente in care traim, aducand un plus de inovatie culturii culinare romanesti. Fiecare preparat are cate o poveste proprie unde ingredientele vorbesc despre momentele suspendate in timp, de-a lungul a 100 de ani. Este o perioada lunga, supusa la multe incercari, iar evenimentele acelor vremuri au influentat numeroase retete in directii care ni se pot parea exotice. 
Gustul mancarurilor alese intregeste armonios tabloul originar romanesc. In preparerea bunatatilor, ingredientele atent recoltate provin din surse organice, garantand prospetimea fiecarei farfurii care iese din mainile bucatarilor nostri iscusiti.
7 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23 15:10