Plase plisse pentru ferestre

1 / 1 ...

Plase plisse pentru ferestre

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Produsele se executa numai pe comanda.

Comanda face completand latimea, inaltimea, alegand culoarea si optiunile in configura torul de mai jos.

Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, trimiteti-ne un e-mail si va ajutam noi.

Plase plisse sunt plasele cele mai folosite le usile cu o deschidere sau cu 2 deschideri.

Plasele plisse sunt construite cu profile de aluminiu. Ecranul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele plisse au avantajul ca nu trebuiesc demontate in anotimpul rece.

Acest tip de plase de insecte nu are arc ca plasele rulou ceea ce ii confera un avantaj major in confortul utilizarii. Deschiderea se face foarte simplu si usor fiind un tip de plasa potrivit pentru usile de terasa.

Culori plase tantari plisse
Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilului de plase de tantari: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formeaza plase plisse pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)

Sunt folosite plase plisse la ferestre si usi. Pentru usi exista optiunea unui profil de aluminiu mai lat pentru a evita dereglarea acestora.

Pentru usile cu maner in exterior este nevoie de adaugarea unui precadru din aluminiu pentru a departa plasa de maner. Acest precadru poate fi alb, maro sau gri antracit. La cerere se poate vopsi si in alte culori.

Vezi mai multe detalii si cumpara
46 vizualizari Bucuresti ieri; 00:04