Plase de tantari rulou pentru usa

...

Plase de tantari rulou pentru usa

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Produsele se executa numai pe comanda.
Comanda face completand latimea, inaltimea, alegand culoarea si optiunile in configura torul de mai jos. Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, trimiteti-ne un e-mail si va ajutam noi.

Plasa de tantari rulou pentru usa ofera protectie impotriva tantarilor, mustelor si a altor insecte. Pe langa confortul asigurat, aceste plase de tantari rulou pentru usa ne protejeaza si impotriva bolilor pe care le pot purta aceste insecte. Eficienta ecranului protector al plasei este data de marimea ce opresc tantarii dar permit circularea aerului in camera.

Plasa de tantari rulou pentru usa
Plase de tantari rulou pentru usa – sunt plasele care se trag dintr-o caseta aflata in lateralul usii cu o miscare orizontala. Are avantajul de a nu ocupa spatiu inutil la deschidere. Sunt recomandate pentru usile balcoanelor si pentru iesirile pe terasa.

Plasele rulou sunt construite cu profile de aluminiu. Ecranul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele rulou au avantajul ca nu trebuiesc demontate in anotimpul rece.

Un avantaj constructiv al acestor plase rulou il constituie inchiderea care nu se face cu blocatori ci cu magnet pe toata inaltimea plasei, cu o etansare perfecta, fara a exista riscul de a se deteriora sistemul de inchidere la actionare.

Culori plasa de tantari rulou pentru usa
Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilului de plasa de tantari: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni. Culorile imitatie lemn se obtin prin acelasi procedeu ca pentru rama ferestrei, prin aplicarea unei folii speciale, astfel incat vom avea un aspect al ramei foarte apropiat de al tamplariei.

Profile ce formeaza plasa de tantari rulou pentru usa pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)
Vezi mai multe detalii si cumpara
84 vizualizari Bucuresti 15 Sep, 00:05