Plasa tantari balamale pentru usi

...

Plasa tantari balamale pentru usi

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Produsele se executa numai pe comanda.

Comanda face completand latimea, inaltimea, alegand culoarea si optiunile in configura torul de mai jos.

Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, trimiteti-ne un e-mail si va ajutam noi.

Plase tantari balamale pentru usi – sunt solutia potrivita pentru usi cu cu inaltimi mari. Profilul plasei este mai lat decat la plasele standard si astfel plasa va fi mult mai rezistenta in timp. Toate plasele ce depasesc inaltimea de 180 centimetri se recomanda a se executa cu traversa in zona mediana pentru a asigura rezistenta in timp.

Plasele de tantari pe balamale pentru usi sunt construite cu profile de aluminiu, imbinate cu coltar vizibili sau ascuns. Ecranul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele au minim doua balamale, un clips de inchidere si un maner. Pentru dimensiuni mai mari aceste accesorii se pot suplimenta.

Plasele de tantari ofera protectie impotriva tantarilor, mustelor si a altor insecte. Pe langa confortul asigurat, aceste plase tantari pentru usi ne protejeaza si impotriva bolilor pe care le pot purta aceste insecte. Eficienta ecranului protector al plasei este data de marimea ochiurilor ce opresc tantarii dar permit circularea aerului in camera.

Sisteme optionale
Pentru usile cu maner in exterior este nevoie de adaugarea unui pre cadru din aluminiu pentru a departa plasa de maner. Se poate opta pentru inlocuirea balamalelor standard cu cele cu arc ce vor inchide usa automat.

Culori plase tantari balamale pentru usi
Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de tantari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori optionale ale profilului de plasa de tantari: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formeaza plasa de insecte pot fi vopsite la comanda in toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)
Vezi mai multe detalii si cumpara
85 vizualizari Bucuresti 15 Sep, 00:05