Placi tavan polistiren Anet

9 RON
1 / 2

Placi tavan polistiren Anet

9 RON
Caracteristici
Alte materiale de constructii
Descriere
Placi decorative din polistiren pentru tavan (MARBET) 10mm - model ANET - culoare alb.Produse din polistiren expandat. Dimensiuni: 500x500 mm.4 buc/mp. Placile decorative din polistiren 1,00 cm sunt destinate a fi aplicate pe tencuiala, beton sau lemn, avand rol decorativ si de mascare a denivelarilor ,defectelor precum si de izolare termica si fonica a locuintei,alt avantaj sunt ieftine. Placile decorative din polistiren sunt igienice, nu intretin arderea si au proprietati antistatice. Placile decorative din polistiren albe pot fi zugravite sau vopsite, de mai multe ori, cu vopsele care nu contin solventi. Se intretin usor prin stergere cu o carpa umeda. Montarea placilor de tavan din polistiren

Se recomanda sa se faca pornind din centrul tavanului, care trebuie stabilit cat mai exact chiar inainte de inceperea montarii. Pentru aceasta ne putem folosi de o sfoara cu care marcam diagonalele dintre colturile plafonului obtinand astfel centrul. Se vor transa linii perpendiculare cu peretii incaperii pentru ghidare si usurinta montarii. Pregatirea suprafetei Se aplica cu usurinta pe tencuiala proaspata, beton sau lemn. Inainte de montare suprafetele vor fi curatate, uscate si netezite.(folosind amorsa)
Prima placa se fixeaza cu un colt in punctul central al plafonului, tinand cont de modelul urmarit, iar urmatoarele placi se lipesc in functie de aceasta respectand liniile de ghidare. Pentru a asigura o imbinare perfecta intre placi si perete se recomanda ca acestea sa fie taiate la marimea dorita cu un cutter ascutit.
Lipirea placilor de plafon se realizeaza cu adeziv pentru polistiren. Recomandam adezivul Titan Plus . Adezivul se aplica pe spatele placii cu o spatula in mai multe puncte sau la distanta de 4-5 cm, in grosimea necesara realizarii unei suprafete plane. Se lipesc prin presare pe plafon. Pentru corectarea spatiilor si orificiilor ramase dupa lipire se foloseste un etansant acrylic.
Placile albe pot fi vopsite sau zugravite, inainte sau dupa montare, cu vopsele pe fara solventi.Intre tavan si perete se folosesc baghete de colt din polistiren care pot fi simple sau cu model .Placile de tavan din polistiren pot fi combinate cu baghete din polistiren,tapet,fototapet si alte elemente decorative din poistiren (coloane,pilastrii,semistalpi,capiteluri,console,nise,chenare,rame oglinda).
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.019 vizualizari Mures, Reghin, 08 Nov, 15:25