Piticul Curajos - Gradinita, After School sector 3

Piticul Curajos - Gradinita, After School sector 3

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Gradinita After school
Descriere
Institutia dispune de un spatiu de joaca bine accesorizat, cu verdeata naturala si liniste. Colectivul unitatii este alcatuit din cadre didactice specializate, cu studii superioare in domeniul stiintelor educatiei cat si psihologiei, activitatile didactice fiind desfasurate conform programei autorizate de M.E.C.
Detalii suplimentare
De asemenea, oferim cursuri de logopedie desfasurate de logopedul institutiei. Dispunem de un cabinet medical autorizat de D.S.P., unde isi desfasoara activitatea un medic specialist pediatru si asistenta medicala. Oferim, de asemenea, bucatarie proprie conform standardelor impuse de legislatia in vigoare, autorizat de D.S.V.S.A. cu bucatar calificat, meniul servit fiind unul sanatos, echilibrat din punct de vedere caloric, stabilit de medicul nutritionist. Cadrele auxiliare au la baza cursuri de puericultor. Dispunem de un sistem de supraveghere video, parintii avand acces la acesta.
Capacitatea institutiei este de 90 de locuri, varsta de frecventare fiind de la 1 an si jumatate pana la 6 ani – nivel prescolar, de la 6 la 7 ani – nivel primar, si de la 7 ani in sus – after school
282 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:05