Pilou Zgarda Antiparazitara Caine Talie Mare 60 cm

...

Pilou Zgarda Antiparazitara Caine Talie Mare 60 cm

Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
PILOU Zgarda Antiparazitara Caine Talie Mare 60cm - produs antiparazitar destinata cainilor de talie mare, recomandata in preventia infestatiei cu purici sau capuse la cainii de talie mare.

Zgarda antiparazitara din gama Pilou utilizeaza proprietatile antiparazitare a doua ingrediente active naturale, geraniol si lavandin, ce provin din lumea vegetala si care au un puternic efect de respingere (repelent) a puricilor, capuselor si tantarilor. NU contine ftalati. NU contine PVC (policlorura de vinil).

Utilizare: Se scoate zgarda din ambalaj, se fixeaza in jurul gatului cainelui fara a o strange foarte tare. O fixare corecta este considerata atunci cand pot fi introduse confortabil doua degete intre zgarda si gatul cainelui. In cazul in care zgarda este prea lunga, partea in exces se indeparteaza cu ajutorul unei foarfeci. In situatia imbaierii cainelui nu este necesara scoaterea zgarzii. Actiunea antiparazitara a zgarzii nu este influentata de apa. Zgarda poate fi purtata de caine pana la expirarea perioadei de eficienta a acesteia. Are efect imediat. Inlocuiti zgarda la fiecare 4 luni sau in cazul in care exista un risc de infestare parazitara cu purici sau capuse.

Precautii: Pentru uz extern. NU lasati produsul la indemana copiilor! NU se utilizeaza la caini juniori cu varsta mai mica de 4 luni. Zgarda dispune de un sistem de siguranta care nu permite strangularea accidentala cainelui. Eliminati ambalajul gol, zgarda utilizata sau neutilizata, in conformitate cu reglementarile locale. Nu aruncati deseurile in canalele de scurgere sau cursuri de apa.

Compozitie: Geraniol (nr. CAS 106-24-1) - 24 g/kg. Lavandula hybrida (nr. CAS 91722-69-9) – 18 g/kg. Tip produs biocid TP 19.

Lungime 75cm, greutate 37g.


Telefon vanzari persoane juridice: 0723.319.833


Telefon vanzari persoane fizice: 0726.738.725
Vezi mai multe detalii si cumpara
88 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 09 Sep, 12:20