Pick Me Academy - Scoala Primara

Pick Me Academy - Scoala Primara

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita Scoala
Descriere
Pick Me Academy International British School este o gradinita si scoala primara moderna, cu predare in limba engleza.
Pick Me Academy, un loc creat cu multa dragoste, responsabilitate, determinare si respect pentru copii.
Dorinta noastra este de a oferi copiilor atat cele mai bune practici cat si cele mai bune resurse educationale, dar si un mediu care promoveaza pozitivismul si increderea de sine prin toate activitatile realizate.
Detalii suplimentare
Pick Me Academy gazduieste copilasi cu varste cuprinse intre 1,6 si 11 ani in trei locatii moderne, una pe strada Dragos Voda numarul 9, cealalta pe strada Spatarul Nicolae Milescu, numarul 55 iar sediul scolii se afla pe strada Agricultori, numarul 79
Toate cladirile sunt echipate cu mobilier si material noi, adaptate nevoilor si gusturilor copiilor.
Cladirile dispun de camere video atat in interior (in salile de clasa) cat si in exterior, parintii avand, astfel, sansa de a-si vedea copiii pe parcursul intregii lor sederi la Pick Me Academy.
Avem grupe formate din 15 copilasi, reprezentand un maxim de 7-8 copilasi/ profesor, iar in ceea ce priveste grupele sub 3 ani, 5 copiilasi/ profesor. In acest mod, fiecare grupa este coordonata de un profesor de limba engleza si de un educator, fiecare dintre ei avand o experienta de cel putin 3 ani in invatamant.
Ne straduim sa oferim tuturor copiilor nostrii o baza solida pentru dezvoltarea lor academica, sociala, emotionala, culturala si fizica intr-un mediu vorbitor de limba engleza, bazat pe curricula nationala britanica. Prin intermediul activitatilor bogate si a jocului structurat, dezvoltam abilitati de investigare, gandire critica, rezolvare a problemelor si creativitate. Echipa noastra de profesori grijulii si profesionisti le inspira copiilor dragostea pentru invatare si increderea necesara pentru a-si explora lumea.
13 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:40